To ogłoszenie
nie jest już aktywne

Zostaw nam swój adres e-mail, a powiadomimy Cię o podobnych ogłoszeniach w przyszłości.

28.03.2025

Kierownik Działu Jakości

logo
Dawtona Sp. z o.o.

Kierownik Działu Jakości

Umowa o pracę:
Wynagrodzenie do ustalenia
Lokalizacja: Leszno (powiat warszawski zachodni), mazowieckie
  • Wymagane
  • Pełen etat
  • Praca stacjonarna
  • Rekrutacja on-line

Opis

  • Udział we wdrażaniu nowych projektów i wyrobów
  • Zapewnienie wdrożenia i utrzymania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
  • Prowadzenie procesów reklamacyjnych wewnętrznych i zewnętrznych
  • Zarządzanie efektywną pracą Działu Kontroli Jakości w fabryce
  • Wdrażanie ciągłych ulepszeń systemu w następstwie wyników audytów oraz ustanowionych celów
  • Nadzór nad realizacją planu badań laboratoryjnych i budżetem badań jakościowych
  • Opracowanie oraz nadzorowanie aktualności dokumentacji systemu zarządzania w swoim obszarze działania (specyfikacje, procedury i instrukcje procesu kontroli produkcji, plany HACCP)
  • Ścisła współpraca z jednostkami nadzorującymi
  • Zapewnienie przestrzegania dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych w fabryce
  • Reprezentowanie firmy podczas audytów drugiej i trzeciej strony
  • Monitorowanie wskaźników jakościowych i raportowanie zgodnie ze strukturą organizacyjną
  • Realizacja wewnętrznych szkoleń jakościowych
  • Nadzór nad walidacją metod badawczych, procesów i urządzeń
  • Opracowanie metod i narzędzi w ramach systemu zarządzania jakością

Wymagania

  • Komunikatywna znajomość języka angielskiego (min. B2)
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Wykształcenie wyższe, związane z zarządzaniem jakością/ technologią żywności/ towaroznawstwem lub pokrewne
  • Wysokie kompetencje managerskie, w tym planowanie pracy i motywowanie zespołu
  • Znajomość wymagań systemów IFS, BRC, HACCP, FSMA
  • Znajomość wymagań certyfikacji ekologicznej, koszernej, wegańskiej, non-gmo
  • Dyspozycyjność w trakcie sezonu produkcyjnego
  • Dobra współpraca z innymi działami w ramach organizacji
  • Minimum 3 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w produkcji żywności
  • Doświadczenie w nadzorowaniu procesów cieplnych w produkcji żywności (pasteryzacja, sterylizacja, blanszowanie)
  • Zorientowanie na wynik, zdolność strategicznego myślenia, analizowania sytuacji i szybkiego podejmowania decyzji

Oferujemy

  • Szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne
  • ubezpieczenie na życie
  • dofinansowanie szkoleń i kursów
  • prywatna opieka medyczna
  • parking dla pracowników
  • Możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia na życie
  • Program poleceń pracowniczych
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Pracę w dynamicznie rozwijającym się środowisku
  • Zniżki na produkty firmowe
  • Prywatną opiekę medyczną finansowaną przez pracodawcę
  • zniżki na firmowe produkty i usługi
  • Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia

Używamy plików cookie do dostosowywania i ulepszania wyświetlanych Ci treści, zapewniając najlepszą jakość świadczonych usług. Jeśli klikniesz „Akceptuj wszystkie pliki cookie”, możemy nadal wyświetlać spersonalizowane oferty w oparciu o Twoje preferencje. Możesz wybrać opcję „Tylko wymagane pliki cookie”. Pamiętaj jednak, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na sposób wyświetlania przez nas treści dopasowanych do Twoich preferencji.

Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie i dlaczego ich używamy, zapoznaj się z Polityką cookies.