- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Kierownik / Kierowniczka stołówki pracowniczej
Kierownik / Kierowniczka stołówki pracowniczej

Kierownik / Kierowniczka stołówki pracowniczej
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna

PULIRE sp. z o.o.
Podobne ogłoszenia
Opis
- Zarządzanie restauracją oraz podległym personelem,
- Dbałość o jakość posiłków i serwis w zarządzanej restauracji,
- Budowanie dobrych relacji z klientem.
- Zarządzaniem kosztami lokalu,
- Realizacja budżetu i założeń sprzedażowych ustalanych na zasadzie współpracy z Kierownikiem Regionalnym,
- Przestrzeganie zasad HACCP/GHP/GMP,
Wymagania
- Znajomość pakietu Office (w szczególności Excel),
- Doświadczenie w zarządzaniu ludźmi,
- Doświadczenie na stanowiska kierownika/managera lokalu gastronomicznego min. 2 lata,
- Otwartość i energia.
- Umiejętność tworzenia grafików i organizacji pracy podległego zespołu,
- Znajomość struktury kosztów w restauracji,
- Znajomość zagadnień HACCP oraz prawa pracy,
Oferujemy
- Elastyczne godziny pracy,
- Narzędzia pracy niezbędne do wykonywania pracy, na miejscu w kantynie,
- Pracę na pełny etat w oparciu o umowę o pracę,
- Możliwość realizowania swoich pomysłów i wdrażania ich do codziennej pracy.
- Pakiet benefitów: karta Multisport, prywatna opieka medyczna, grupowe ubezpieczenie na życie,
Aplikujesz na:

Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.