- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Kierownik restauracji pracowniczej
Kierownik restauracji pracowniczej
Kierownik restauracji pracowniczej
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna
Dussmann Polska Sp. z o.o.
Podobne ogłoszenia
Opis
- Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta
- Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
- Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem
- Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
- Utrzymywanie dobrych relacji z Klientem
- Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja
- Raportowanie wyników do przełożonych
- Współpraca z Szefem Kuchni w celu dostarczenia wysokiej jakości usług
Mile widziane
- Silna motywacja wewnętrzna i nastawienie na realizację celów
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego (praca w międzynarodowym środowisku)
- Dobra organizacja pracy
- Wykształcenie minimum średnie
- Znajomość zagadnień HACCP, oraz prawa pracy
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta)
- Kompetencje liderskie i cechy przywódcze
- Dobra znajomość MS Office
Benefity
- Pracę od poniedziałku do piątku – WOLNE WEEKENDY
- dofinansowanie szkoleń i kursów
- Wynagrodzenie w oparciu o Umowę o Pracę 8500 zł brutto/mc
- dofinansowanie zajęć sportowych
- Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
- program rekomendacji pracowników
- Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
- ubezpieczenie na życie
- Profesjonalne szkolenia
- Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego Zespołu
- prywatna opieka medyczna
Aplikujesz na:
Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.