- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Kierownik Zmiany Kuchni
Kierownik Zmiany Kuchni

Kierownik Zmiany Kuchni
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna

FOCUS HOTELS S.A.
Podobne ogłoszenia
Opis
- Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową
- Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w punktach gastronomicznych hotelu oraz usług bankietowych i cateringowych
- Wypełnianie i sprawdzanie wymaganych dokumentów HACCP
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami sieci
- Odpowiedzialność za food cost hotelu
Wymagania
- Umiejętność kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej
- Umiejętność planowania i przygotowania imprez gastronomicznych
- Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
- Sumienność, odpowiedzialność i zaangażowanie
- Znajomość najnowszych trendów kulinarnych, pasja do gotowania
- Znajomość obsługi komputera
- Umiejętność zarządzania zespołem, w tym: motywowania zespołu, szkolenia nowych pracowników, kontrola czasu pracy, samodzielność w podejmowaniu decyzji
- Znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
- Znajomość i przestrzeganie systemów kontroli jakości (HACCP)
- Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
- Wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne
Oferujemy
- Zniżki na zakupy w sklepach marki QUIOSQUE
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Udział w interesujących projektach będących ciekawym wyzwaniem zawodowym
- Nowoczesne miejsce pracy
- Realny wpływ na funkcjonowanie naszej firmy
- Zniżki na noclegi pracownicze oraz na usługi gastronomiczne we wszystkich hotelach sieci
Aplikujesz na:

Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.