- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Kierownik Zmiany w Restauracji
Kierownik Zmiany w Restauracji

Kierownik Zmiany w Restauracji
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna

Sheraton Sopot Hotel
Podobne ogłoszenia
Opis
- koordynacja pracy współpracowników na zmianie
- obsługa gości restauracji
- zachowywanie standardów sieci Marriott oraz egzekwowanie ich od pozostałych pracowników
- bieżąca pomoc kierownikom w dziale gastronomii w hotelu
- zarządzanie zmianą w restauracji Polskie Smaki, czuwanie nad przebiegiem działań
- współpraca z pozostałymi działami w hotelu (restauracja jest częścią hotelu Sheraton)
- dbanie o jak najwyższy komfort naszych gości
Wymagania
- nienaganna prezencja i wysoki poziom kultury osobistej
- znajomość języka angielskiego w stopniu bardzo dobrym pozwalającym na swobodną komunikację z gośćmi hotelowymi
- umiejętności sprzedażowe
- zaangażowanie w powierzone obowiązki, sumienność, skrupulatność
- minimum roczne doświadczenie w gastronomii (mile widziane doświadczenie w prowadzeniu zmiany)
Oferujemy
- dofinansowanie do karty Multisport
- zniżki na pobyty w hotelach naszej sieci
- możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego
- integracje działowe, prezenty świąteczne i wiele innych dodatkowych benefitów
- dodatkowe zniżki na usługi gastronomiczne w naszym hotelu
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- nagrody za staż i zaangażowanie w pracę
- prywatna opieka medyczna za symboliczną złotówkę
- ciepłe i urozmaicone posiłki każdego dnia w pracy w naszej restauracji pracowniczej
Aplikujesz na:

Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.