- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Manager Hali Targowej
Manager Hali Targowej
Manager Hali Targowej
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna
Apsys Polska S.A.
Podobne ogłoszenia
Opis
- Zapewnienie bezpieczeństwa instalacji technicznych i przeciwpożarowych we współpracy z działem technicznym
- Współpraca w zakresie prowadzenia działalności przez najemców w Hali Targowej
- Koordynacja pracy służb technicznych, sprzątających i ochrony w obrębie strefy food hall
- Odpowiedzialność za codzienną działalność operacyjną Hali Targowej oraz osiągnięcie założonych celów rentowności
- Wdrażanie, aktualizowanie i utrzymywanie standardów obsługi gości na wysokim poziomie
- Przygotowanie i koordynacja zamkniętych imprez okolicznościowych (negocjacja umów, prowadzenie rezerwacji, nadzór nad realizacją i rozliczeniem)
- Przygotowywanie i realizacja budżetu przychodowo-kosztowego nieruchomości, ze szczególnym uwzględnieniem budżetu przychodów dodatkowych
- Zarządzanie podległym zespołem (rekrutacja, delegowanie zadań, motywowanie, szkolenia, rozwój)
- Analiza działań konkurencji oraz otoczenia biznesowego celem poszukiwania nowych wydarzeń, najemców i rozwiązań pozycjonujących food hall jako trendsettera wśród destynacji gastronomicznych w regionie
- Nadzorowanie, we współpracy z Managerem Marketingu, wszelkich działań marketingowych: organizacji imprez i eventów zgodnie z założeniami planu marketingowego, budowanie wizerunku Hali Targowej za pomocą mediów społecznościowych i strony www zgodnie z ustaloną strategią marketingową
- Dbanie o przestrzeganie warunków umów, procedur oraz regulaminu food hallu
- Budowanie i utrzymywanie relacji z najemcami, organizacjami pozarządowymi, władzami lokalnymi i lokalną społecznością
Mile widziane
- Inicjatywa w działaniu, dynamizm, determinacja, ambicja, orientacja na wyniki, pasja
- Biegła znajomość języka angielskiego (w mowie i w piśmie)
- Doświadczenie w realizacji eventów (praca w branży hotelarskiej/segmencie MICE/koordynacji konferencji będzie dodatkowym atutem)
- Kreatywność, pomysłowość, chęć tworzenia nowych koncepcji
- Min. 5-letnie doświadczenie w zarządzaniu obiektem gastronomicznym, food hall’em, nieruchomością komercyjną lub hotelem
- Pozytywne nastawienie i otwartość na nowe doświadczenia
- Dbanie o szczegóły, nastawienie na oferowanie jakościowego produktu i usług
- Umiejętność samodzielnego planowania, organizacji i efektywnej realizacji zadań
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- Umiejętność pracy w grupie
- Doświadczenie ze współpracy z firmami eventowymi, organizacjami kulturalnymi i podmiotami miejskimi
Benefity
- karty przedpłacone
- prywatna opieka medyczna
- nauka języka angielskiego on-line
- spotkania integracyjne
- program rekomendacji pracowników
- dofinansowanie wypoczynku
- dofinansowanie zajęć sportowych
- ubezpieczenie na życie
Aplikujesz na:
Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.