- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Zastępca Kierownika Gastronomii
Zastępca Kierownika Gastronomii

Zastępca Kierownika Gastronomii
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna

FOCUS HOTELS S.A.
Podobne ogłoszenia
Opis
- Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań
- Realizacja nałożonych celów jakościowych i sprzedażowych
- Wspieranie kierownika gastronomii w zakresie koordynowania i nadzorowania pracy działu
- Dbałość o satysfakcję gości
- Przestrzeganie procedur sieci oraz umiejętność wdrażania nowych standardów
- Kontrola zamówień i stanów magazynowych
- Prowadzenie rekrutacji i szkoleń
- Maksymalizacja przychodów i kontrola kosztów we wszystkich punktach gastronomicznych
Wymagania
- Doświadczenie w obszarze HACCP
- Samodzielność i dynamizm w działaniu
- Znajomość obsługi klienta w zakresie gastronomii
- Wykształcenie: minimum średnie
- Znajomość języka angielskiego na poziomie średniozaawansowanym
- Biegła obsługa komputera ( w tym pakietu Office)
- Znajomość obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych
- Doświadczenie w kierowaniu zespołem gastronomii
- Umiejętność organizacji konferencji, spotkań biznesowych i bankietów
Oferujemy
- Pracę pełną wyzwań w profesjonalnym, ukierunkowanym na sukces zespole
- Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze
- Zniżki na zakupy w sklepach marki QUIOSQUE
- Zniżki na noclegi pracownicze oraz na usługi gastronomiczne we wszystkich hotelach sieci
- Możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się polskiej sieci hoteli
Aplikujesz na:

Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.