- Strona główna
- Lista ogłoszeń
- Zastępca Szefa Kuchni (Sous Chef)
Zastępca Szefa Kuchni (Sous Chef)

Zastępca Szefa Kuchni (Sous Chef)
-
Doświadczenie: Wymagane
-
Wymiar pracy: Pełen etat
-
Typ pracy: Praca stacjonarna

FOCUS HOTELS S.A.
Podobne ogłoszenia
Opis
- zarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarów
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami sieci
- zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w Restauracji
- kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałową
Wymagania
- znajomość i przestrzeganie systemów kontroli (HACCP)
- znajomość najnowszych trendów oraz kreatywność
- znajomość obsługi komputera,
- dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
- umiejętność kalkulacji cenowych i prowadzenia ewidencji gastronomicznej
- wykształcenie gastronomiczne i wysokie umiejętności kulinarne
- udokumentowane doświadczenie na samodzielnym stanowisku, Zastępcy Szefa Kuchni lub Szefa Zmiany
- umiejętność zarządzania zespołem, w tym: motywowania zespołu, szkolenia nowych pracowników, kontroli i rozliczanie czasu pracy
- aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
- sumienność, odpowiedzialność i zaangażowanie
Oferujemy
- regularne szkolenia podnoszące kompetencje
- ciekawą, pełną wyzwań pracę z doskonałą atmosferą
- zniżki na noclegi pracownicze oraz na usługi gastronomiczne we wszystkich hotelach sieci FOCUS HOTELS
- możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznie rozwijającej się polskiej sieci hoteli i restauracji
- zniżki na zakupy w sklepach marki QUIOSQUE
- stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o prace
Aplikujesz na:

Przekaż swoją aplikację
Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl.