BZK & Wspólnicy

Aparatowy przyjęcia mleka

Zapisz
Wynagrodzenie

Wynagrodzenie do ustalenia - Umowa o pracę

Miejsce zatrudnienia
Elżbietów (powiat sochaczewski), Mazowieckie, Polska
Typ pracy:
Praca stacjonarna
Typ pracownika:
Pracownik fizyczny
Kategorie:
Produkcja
Inne:
Pełen etat
Bez wymaganego doświadczenia w pracy
Opis stanowiska
  • Prowadzenie zapisów z wykonanych badań.
  • Ważenie cystern z mlekiem.
  • Analiza występujących problemów podczas prowadzenia procesu.
  • Pobieranie prób oraz ocena mleka surowego i pasteryzowanego.
  • Współpraca z Zespołem ds. Kontroli Jakości w zakresie jakości przyjmowanego surowca.
  • Współpraca z Kierownikiem ds. Produkcji w zakresie planowanego skupu surowca.
  • Optymalne wykorzystanie urządzeń technologicznych.
  • Obsługa linii przyjęcia mleka.
  • Kontrola stanu higienicznego cystern.
  • Przygotowanie linii i zbiorników do przyjęcia mleka.
Wymagania (oczekiwane)
  • Książeczka sanepidowska.
  • Wykształcenie średnie - żywienie, biotechnologia, chemia, technikum spożywcze lub pokrewne.
  • Zaangażowanie w codzienną pracę, dyspozycyjność.
Wymagania (mile widziane)
Doświadczenie w pracy laboratoryjnej lub dziale przyjęcia mleka.
Korzyści dla kandydata
  • Pakiet socjalny (prywatna opieka medyczna, bony świąteczne).
  • Stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Możliwość rozwoju zawodowego, udział w szkoleniach.
  • Niezbędne narzędzia do pracy na stanowisku.
  • dofinansowanie szkoleń i kursów
  • prywatna opieka medyczna
  • Ciekawą, pełną wyzwań pracę.
O firmie

Wiodący producent wyrobów branży mleczarskiej Firma Bakoma Sp. z o.o. w związku z dynamicznym rozwojem firmy, oraz wprowadzeniem nowych produktów na rynek, poszukuje Kandydatów na stanowisko: Młodszy/a Laborant/ka

Bakoma Sp. z o.o. powstała po 1989 roku i jest czołowym polskim producentem galanterii mlecznej. Jest spółką ze 100% polskim kapitałem. Produkcja odbywa się w nowoczesnym zakładzie w Elżbietowie. W osiągnięciu najwyższej jakości produktów firma Bakoma wdrożyła kolejno:

system HACCP od początku uruchomienia produkcji produktów mlecznych,

ISO 9001 – „System zarządzania jakością” – od 1999 roku,

ISO 14001 „System zarządzania środowiskowego” – od 2005 roku,

ISO 22000 – „System zarządzania bezpieczeństwem żywności” – od 2007 roku,

Certyfikacja na zgodność z normami BRC i IFS – od 2012 roku.

Nieustannie unowocześniamy linie produkcyjne, poszukujemy lepszych rozwiązań technologicznych, wprowadzamy innowacyjne naturalne produkty. Rozwijamy się, aby przynosić radość z natury.

DOŁĄCZ DO NAS!

https://bakoma.pl/o-bakomie/praca-u-nas/

Przekaż swoją aplikację

Pracodawca wymaga wypełnienia swojego formularza zgłoszeniowego.
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl. Aplikuj

Podobne ogłoszenia

Używamy plików cookie do dostosowywania i ulepszania wyświetlanych Ci treści, zapewniając najlepszą jakość świadczonych usług. Jeśli klikniesz „Akceptuj wszystkie pliki cookie”, możemy nadal wyświetlać spersonalizowane oferty w oparciu o Twoje preferencje. Możesz wybrać opcję „Tylko wymagane pliki cookie”. Pamiętaj jednak, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na sposób wyświetlania przez nas treści dopasowanych do Twoich preferencji.

Aby dowiedzieć się więcej o plikach cookie i dlaczego ich używamy, zapoznaj się z Polityką cookies.