- Strona główna /
- Lista ogłoszeń /
- Kierownik zmiany - produkcja spożywcza
Kierownik zmiany - produkcja spożywcza
- Wynagrodzenie
-
Wynagrodzenie do ustalenia - Umowa o pracę
- Miejsce zatrudnienia
-
Grodzisk Mazowiecki (powiat grodziski), Mazowieckie, Polska
- Opis stanowiska
-
- kontrola poprawności realizowanych procesów m.in. osoby na właściwych stanowiskach, zgodność produktu końcowego z recepturą, weryfikacja ilości surowców / produktów wprowadzonych do systemu z realnie pobranymi / wyprodukowanymi, inwentaryzacja palet, sprawdzenie karty w formie papierowej z danymi wprowadzonymi do systemu RPA;
- raz w miesiącu weryfikacja: realizacji standardów jakościowych przez pracowników w pomieszczeniach socjalnych (szafki spożywcze, na czyste ubrania / używaną odzież), przeprowadzenie prewencyjnej kontroli trzeźwości.
- zarządzanie pracą 2 brygadzistów odpowiedzialnych za 2 hale: zaplanowanie i podział zadan / stanowisk konkretnym pracownikom, wdrożenie i szkolenie nowych pracowników
- przejęcie zmiany i rozdysponowanie zadań, dokończenie rozpoczętych procesów, przekazanie planu obsługi konkretnych stanowisk i produktów, zastosowania właściwych opakowań;
- podejmowanie działań naprawczych w odniesieniu do problemów pojawiających się na produkcji (przesunięcia pomiędzy magazynem wewnętrznym lub zewnętrznym, na 2 i 3 zmianie merytoryczne wsparcie magazynierów opakowań i surowców oraz członków zespołu technicznego);
- wykonywanie testu czystości maszyn (ATP) po zgłoszeniu przez operatora zakonczenia procesu mycia
- podejmowanie decyzji o przejściu półproduktu i produktu gotowego do kolejnego etapu produkcji (akceptacja wyników z laboratorium, ocena organoleptyczna), jak również decydowanie / współdecydowanie o utylizacji wyrobu;
- ustalanie planu zastępstw urlopowych
- pomoc pracownikom w uzyskaniu właściwych parametrów i konsystencji
- zależności od sytuacji dopuszczanie modyfikacji w recepturze (niewłaściwie dobrane składniki / rozbieżność z wymaganymi parametrami).
- Wymagania (oczekiwane)
-
- doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej min. 3 lata.
- KONIECZNE - ukończone studnia na kierunku technologia żywności lub żywienia człowieka lub kontrola jakości (żywności) lub mikrobiologia (spożywcza) lub chemia spożywcza;
- Korzyści dla kandydata
-
- pikniki rodzinne
- prywatna opieka medyczna
- spotkania integracyjne
- pełne wsparcie we wdrożeniu przez kolegów z zespołu kierowników zmianowych, dyrektor produkcji, kierowniczkę laboratorium, pełnomocnika Zarządu ds. jakości
- paczki świąteczne
- dofinansowanie biletów do kina, teatru
- możliwość uzyskania uprawnień
- program rekomendacji pracowników
- ubezpieczenie na życie
- dodatkowe świadczenia socjalne
- zniżki na firmowe produkty i usługi
- dofinansowanie szkoleń i kursów
- kawa / herbata
- dofinansowanie dojazdów do pracy
- bonus na Święta Bożego Narodzenia w wysokości od 1500-1900 PLN
- pomoc w rozwiązywaniu wyzwań jakościowych i personalnych
- szkolenia
- parking dla pracowników
- napoje
Przekaż swoją aplikację
Po kliknięciu przycisku zostaniesz przeniesiony poza serwis bliskopracy.pl. Aplikuj
Podobne ogłoszenia
-
Pełen etat
Praca stacjonarna
Wymagane doświadczenie w pracy
Pracownik fizyczny
Rekrutacja stacjonarna
-
Pełen etat
Praca stacjonarna
Pracownik fizyczny
Rekrutacja stacjonarna
-
Pełen etat
Praca stacjonarna
Pracownik fizyczny
Rekrutacja stacjonarna
-
Pełen etat
Praca stacjonarna
Pracownik fizyczny
Rekrutacja stacjonarna
-
Pełen etat
Praca stacjonarna
Pracownik fizyczny
Rekrutacja stacjonarna